يکشنبه, 27 مرداد 1398
عنوان : خدمات رایگان بسیج جامعه پزشكی به مردم منطقه محروم سوسن غربی شهرستان ایذه
 ۱۳۹۸/۰۵/۲۰

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان ایذه ، دکتر حسین شاه ولی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایذه در گزارشی اعلام کرد : در راستای طرح بزرگ شهید رهنمون گروه جهادی کانون بسیج جامعه  پزشکی شهرستان ایذه با همکاری و مشارکت کانون بسیج جامعه پزشکی استان با حضور در بخش محروم سوسن غربی شهرستان ایذه در روز های پنج شنبه و جمعه17و 18 مردادماه 1398با حضور جمعی از پزشکان علاقمند و دلسوز متشکل از پزشکان داخلی ، عفونی ، زنان ، اطفال ، چشم پزشکی، ارولوژی ، ارتوپدی ، قلب ،رادیولوژیست ، روانپزشک و داروساز و سایر گروهای درمانی ماما ، پرستار و نیروهای پشتیبانی در منطقه حضور یافتند و خدمات درمانی رایگان به بیماران نیازمند ارائه دادند.

سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ایذه ادامه داد:برای سهولت کار و ارائه خدمات مطلوب به بیماران نیازمند ابتدا بیماران منطقه توسط پزشک عمومی روستا مورد پایش قرار گرفتند و سپس با دسته بندی نوع بیماری در روزمقرر به متخصص های مقیم ارجاع داده شدند.

وی در ادامه  بیان کرد :در این طرح اردوی جهادی دو روزه تعداد 600 بیمار در تخصص های مختلف مورد ویزیت رایگان قرار گرفتند و تعداد 95 بیماری جهت ادامه مداوا به مرکز مجهز استان معرفی شدند و تعداد 20 نفر از کودکان توسط متخصص ختنه انجام شد کلیه داروها بصورت رایگان  توسط اکیپ اعزامی به بیماران تحویل داده شد.

دکتر شاه ولی  در پایان از زحمات کلیه پزشکان وپیراپزشکان و نیروهای پشتیبانی که در این دو روز به مردم این منطقه محروم خدمات درمانی ارائه دادند تقدیر نمودند.

اسامی گروه جهادی :دکتر یاور شاه ولی – دکتر افشانی  - دکتر اصغری – دکتر قربانی – دکتر علیپور – دکتر حسن زاده –دکتر ملکی -دکتر جلیلی – خانم دکتر رفعتی –خانم دکتر رخش بهار – خانم دکتر آرسته

آقای شهپری – آقای فروزان فر