عنوان : ششمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در شهرستان ایذه برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۰

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایذه ششمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در روز چهارشنبه 7 آذر ماه 1397با حضور دکتر حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز، مهندس مرادی مدیرتوسعه شبکه و ارتقای سلامت ، دواساز ایرانی مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی واعتیاد،مهندس صفدری مدیر گروه سلامت محیط و کار استان ،دکتر حسن زاده کیانی مدیر شبکه بهداشت و درمان ایذه و مقصودی رئیس مرکز بهداشت،شاه ولی معاون درمان و کارشناسان بهداشت محیط و مسئولین ادارات و سازمانهای شهرستان ایذه و به ریاست مقصودی معاون فرماندار در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان ایذه برگزار گردید

در ابتدای جلسه مقصودی معاون فرمانداری ایذه درمورد اهمیت سلامت در جامعه سخن گفت و از شورای سلامت به عنوان تدوینگر سلامت در جامعه یاد کرد

از مهمترین موضوعات ششمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان ایذه کیفیت آب شرب شهر وروستا و اقدامات و راههای پیشگیری از ایدز به مناسبت هفته ایدز مطرح گردید.

دکتر حسینی زاده معاونت بهداشت دانشگاه با بیان وضعیت بحرانی آب برخی شهرستانها و ایجاد طغیان بیماریهای منتقله از راه آب و غذا این معاونت و مرکزسلامت را بر این داشته که نظارت بیشتری بر عملیات گندزدایی و کلریناسیون آب شرب انجام دهد.

وی با تاکید بر شستشوی مخازن آب شرب روستایی و عملیات آهک پاشی جداول روباز به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای مرتبط با آب تاکید نمودند.

معاون بهداشت استان در پایان از مهمترین دغدغه های مرکز سلامت عدم تسریع در عملیات رفع شکستگی های عنوان نمود و خواستار تعامل بین بخشی به منظور پیشگیری از ورود آلودگی به  شبکه آبرسانی شد.

در ادامه جلسه دواساز ایرانی مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد در خصوص برنامه های سلامت روان و ارتقای مهارت ها وسبک زندگی و کاهش آسیب ها راهکار های اجرایی را بیان نمود.