عنوان : حسن زاده كیانی : خرید یك دستگاه سونوگرافی پرتابل برای بیمارستان تخصصی شهدای ایذه
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ،دکتر مازیار حسن زاده کیانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان ایذه گفت :با توجه به اهمیت بیماران بستری و بدحال یک دستگاه سونوگرافی پرتابل با قابلیت جابجایی و وزن کم که اغلب در اورژانس ها و آمبولانس و همچنین برای مراقبت های بالینی کاربرد داردبا هزینه 125 میلیون تومان خریداری و در اختیار بیمارستان تخصصی شهدای ایذه قرار گرفت.
وی در ادامه گفت با کمک این نوع از دستگاه های سونوگرافی تشخیص پزشکان دقیق تر و با سرعت بالاتری انجام می گیرد و از جابجایی بیماران جلوگیری می شود
 از ویژگی های دستگاه سونوگرافی پرتابل  صفحه مانیتور مناسب، پروپ های مولتی فرکانس، مجهز به نرم افزار های اندازه گیری، را می توان اشاره نمود .