عنوان : مردانی :اردوی جهادی گروه دانشگاه بقیه الله (ع)در منطقه جنگه در ایام عاشورای حسینی بسیار مفید بود
 ۱۳۹۶/۰۷/۰۹

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان ایذه ، امراله مردانی معاون بهداشتی شبکه و ریاست مرکز بهداشت  شهرستان ایذه در گزارشی اعلام نمود :اردوی جهادی گروه دانشگاه بقیه الله (ع)در منطقه جنگه در ایام عاشورای حسینی بسیار مفید بود و خدمات ارئه شده توسط اکیپ جهادی دانشگاه بقیه الله که باهمکاری شبکه بهداشت و درمان ایذه انجام گرفت شامل : ویزیت بیماران توسط چشم پزشکی و تجویز عینک ؛انجام ازما یشات وغر بالگری؛ویزیت بیماران توسط متخصص قلب وگرفتن نوار قلب؛ویزیت بیماران توسط متخصص داخلی وزنان واطفال خدمات دندان پزشکی شامل عصب کشی و پر کردن،کشیدن،ترمیم،جرمگیری ؛ آموزش بهداشت فردی و کارهاو فعالیت های  فرهنگی ومذهبی توسط روحانیون درمدت 5 روز استقرار این اکیپ جهادی در منطقه محروم جنگه  بود.