عنوان : گروه جهادی دانشگاه بقیه الله (ع)در ایام محرم حسینی در منطقه محروم جنگه خدمات آموزشی، بهداشتی ، درمانی ارایه می دهند
 ۱۳۹۶/۰۷/۰۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان ایذه :یک گروه 60 نفری از بسیج دانشجویی دانشگاه بقیه الله (ع)از روز چهارشنبه 5مهرتا روز شنبه 9مهرماه در منطقه محروم جنگه اردوی خدمات رسانی برپا نمودند
دکتر مازیارحسن زاده کیانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان ایذه درهمین رابطه گفتند :بیش از ۲۵ پزشک ، دندان پزشک، متخصص و کارشناس به روستائیان "جنگه" سوسن خدمات رسانی می کنند که شامل 5 دندانپزشک ،یک متخصص قلب ،یک متخصص داخلی ، یک جراح عمومی جهت اعمال سرپایی ،2 پزشک عمومی ،3 چشم پزشک ، 2 بینایی سنج ، 2بهداشت محیط ، 5 پرستار ، 3 تکنسین اتاق عمل ،2 تکنسین علوم آزمایشگاهی .
وی در ادامه افزود:این اکیپ جهادی تمام تجهیزات و وسایل مورد نیاز پزشکی را همراه خود به منطقه آورده ند از جمله: داروهای مورد نیاز ، دستگاه آزمایشگاهی مجهز و سایر لوازم مورد نیاز و همچنین تمام امکانان مرکز خدمات جامع سلامت جنگه در اختیار آنها گذاشته شد.
حسن زاده کیانی در ادامه گفت یک گروه فرهنگی 12 نفری در این ایام با حضور در روستا ها و در راستای گرامیداشت ایام محرم حسینی فعالیت گسترده ای انجام می دهند که اعضای این گروه شامل 5طلبه خواهر |،5 طلبه برادر ،2 مداح اهل بیت می باشد که مراسمات فرهنگی، مراسم شیرخوارگان حسینی، پخت نذری،برگزاری کلاس های احکام، نماز و.... انجام می دهند
مدیر شبکه بهداشت  و درمان ایذه در پایان از تمام گروهای جهادی جهت خدمت رسانی در مناطق محروم دعوت می نماییم و از گروه جهادی بسیج داشجویی بقیه الله (ع) تقدیر و تشکر می کنیم.