شنبه, 27 آبان 1396
عنوان : طی مراسمی از زحمات دكتر محمد رضا مهاجری سرپرست بیمارستان شهدای ایذه و دكترامیر رضا مهاجری سرپرست معاونت درمان شبكه قدر دانی شد
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۴

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ، دکتر مازیار حسن زاده کیانی مدیرشبکه بهداشت  و درمان شهرستان ایذه :طی مراسمی از زحمات دکتر محمد رضا مهاجری سرپرست بیمارستان شهدای ایذه و دکترامیر رضا مهاجری سرپرست معاونت درمان شبکه ، با حضور کیانی مسول دفتر نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی ، جمعی از پزشکان ، پرسنل مرکز بهداشت ، شبکه بهداشت ودرمان  و فوریتهای پزشکی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد.

وی در سخنانی از این دو پزشک که در مدت سه سالی که در شهرستان ایذه مشغول فعالیت بودند چه در زمانی که در تیم سلامت فعالیت کردند وچه در زمانی که به عنوان مسئول فعالیت اجرایی کردند بسیار و با اخلاص تمام وظایف خود را به نحوه احسنت انجام دادند که از زحمات آنها قدر دانی می کنیم .

در همین رابطه کیانی مسئول دفتر نماینده ایذه وباغملک در مجلس شورای اسلامی با اهدائ لوح سپاس مهندس هدایت الله خادمی نماینده مردم ایذه وباغملک در مجلس شورای اسلامی از زحمات انها قدردانی نمود.

در پایان هدایایی به رسم یابود به آنها داده شد