شنبه, 27 آبان 1396
عنوان : نخستین نشست و گردهمایی تشكیل هیات خیرین سلامت شهرستان ایذه
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۴

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ، دکتر مازیار حسن زاده کیانی مدیرشبکه بهداشت  و درمان شهرستان ایذه : با توکل  به خداوند متعال در روز دوشنبه 13  شهریور ما 1396 ، میزبان نخستین نشست و گردهمایی تشکیل هیات خیرین سلامت شهرستان ایذه در سالن اجتماعات مرکز برگزار بودیم.

وی گفت: خوشبختانه استقبال خوبی از این جلسه خیرخوهانه به عمل امد و همه بزرگان  در بحث ها مشارکت  بسیار بالای داشتند که امیدواریم همه این تلاش ها در راستای تامین و حمایت و ارتقای سلامت شهرستان ایذه  به کار گرفته شود .

حسن زاده افزود: در اولین جلسه خیرین سلامت ،هیات موسس مشخص گردید و با توجه به شرح وظایف آنها بزودی طی یک جلسه مجمع خیرین سلامت کار خود را آغاز خواهد کرد .

مدیرشبکه بهداشت و درمان ایذه از تمام بزرگانی که در این خصوص همکاری ومشارکت نمودند تقدیر نمود.