شنبه, 27 آبان 1396
عنوان : دیدار مدیر وكاركنان شبكه بهداشت ودرمان با امام جمعه شهرستان ایذه
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ایذه : جمعی از پرسنل شبکه بهداشت ودرمان ایذه به مناسبت هفته دولت و عید قربان با اما م جمعه شهرستان ایذه دیدار کردند.
این دیدار در دفتر امام جمعه برگزارشد دکتر حسن زاده کیانی مدیر شبکه بهداشت و درمان ایذه در گزارشی عملکرد یکساله حوزه بهداشت و درمان را بیان نمود .
وی گفت در هفته دولت 15 پروزه عمرانی در حوزه بهداشت ودرمان به بهره برداری رسید و تلاش می کنیم 5 پروژه اساسی بیمارستان شهدا را تا پایان سال تکمیل و در اختیار بیماران بگذاریم.
در ادامه  دکتر مهاجری معاون درمان شبکه از روند تکمیل مجتمع آموزش عالی سلامت شبکه بهداشت ودرمان ایذه که از مهر ماه امسال پذیرای 20نفر دانشجوی رشته پرستاری است مطالبی رابیان نمود .
سپس حضرت حجت الاسلام سید کمال موسوی امام جمعه شهرستان ایذه از  مدیر شبکه  بهداشت و درمان ومجموعه پرسنل بیمارستان شهدا و مرکز بهداشت وشبکه بهداشت ودرمان به خاطر خدماتی که به مردم ارائه می نمایند تقدیر نمودند و در ادامه رهنمود های لازم در خصوص تکریم مراجعین بیان داشتند.