پنج‌شنبه, 30 شهريور 1396
عنوان : راه اندازی مراكز نمونه گیری آزمایشگاهی برای روستاییان شهرستان ایذه
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ، دکتر مازیار حسن زاده کیانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ایذه گفت :در هفته دولت برگ زرین دیگری در راستای طرح تحول نظام سلامت و عدالت در سلامت برای روستاییان تابعه ایذه ورق خورد.
وی گفت برای اولین بار در کشور ،مرکز بهداشت شهرستان ایذه با راه اندازی مراکز نمونه گیری روستایی امکان استفاده روستاییان عزیز را در مراکز روستایی به خدمات آزمایشگاهی تشخیص طبی فراهم نمود.
حسن زاده کیانی در ادامه بیان داشت  تمامی آزمایشات سطح یک و دو در این مراکز پذیرش و بعد از نمونه گیری با رعایت استانداردهای حمل نمونه های آزمایشگاهی در آزمایشگاههای مرکز بهداشت شهرستان اقدام به انجام آزمایشات خواهد شد و جواب آزمایشات در همان روستا تحویل بیماران می شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ایذه جا دارداز تلاش های مستمر مهندس مردانی ریاست مرکز بهداشت و دکتر مرادی مسئول امور آزمایشگاه و سایر همکارانی که در خدمت رسانی به مناطق محروم تلاش کردند قدر دانی نمایم.