پنج‌شنبه, 30 شهريور 1396
عنوان : شورای بهورزی برای حل مشكلات بهورزان ایذه تشكیل شد
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان ایذه :شورای بهورزی به ریاست مهندس مردانی معاون بهداشتی شبکه وریاست مرکز بهدشت ایذه ، روز چهارشنبه 8 شهریور ماه 96در آموزشگاه بهورزی شهرستان ایذه  تشکیل شد .
مردانی ریاست مرکز بهداشت ایذه گفت در راستای بهبود وضعیت خانه های بهداشت و رفع نواقص موجود اعتبارات خوبی کسب نمودیم و تعمیرات 15 خانه بهداشت را آغاز نمودیم و تمام تلاش خود را برای استاندارد سازی سایر خانه های بهداشت انجام می دهیم.
وی گفت با توجه به تغییراتی که در بهداشت و درمان بوجود آمده است با نصب دکل های مخابراتی و راه اندازی سامانه پرونده های الکترونیکی در تمام نقاط شهر و روستا پروندهای کاغذی بزودی حذف می شوند.

در ادامه همین جلسه در خصوص بزرگداشت روز بهورز تصمیم گیری شد  یک مراسم  با شکوه برای قدر دانی از سربازان خط مقدم بهداشت ودرمان انجام گردد.