پنج‌شنبه, 30 شهريور 1396
عنوان : ساختمان مركز خدمات جامع سلامت روستایی گردن طاقا به بهره برداری رسید.
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۵
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان ایذه :روز یک شنبه 5 شهریور ماه 1396 ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی گردن طاقا با حضور بیرانوند فرماندار شهرستان ایذه ،مدیرشبکه بهداشت ودرمان ، ریاست مرکز بهداشت ، مسول دفتر نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی ، بخشدار مرکزیوسایر مقامات محلی به بهره برداری رسید.
بیرانوند از زحمات مسئولین شبکه بهداشت ودرمان در خصوص ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به نقاط محروم تقدیر نمودو گفت در حوزه بهداشت کارهای بزرگی انجام شده است.

دکترمازیار حسن زاده کیانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان ایذه گفت :زمین مرکز خدمات جامع سلامت روستایی گردن طاقا  توسط یکی از خیرین سلامت واگذار شده بود چس از تامین اعتبار مالی از تاریخ تحویل زمین در مورخ 1/3/95 مراحل ساخت آن مرکز به متراژ 483 متر مربع وبا هزینه ای بالغ بر 545 میلیون تومان آغاز شد و طی مدت یکسال به بهره برداری رسید.
وی گفت در صورت  تامین تجهیزات تا یک ماه اینده می توانیم خدمات بهداشتی و درمانی را به مردم ارایه نماییم.