عنوان : ساخت و راه اندازی سیستم تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان به دست مهندسین تاسیسات بیمارستان شهدای ایذه
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۶

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان ،دکتر مازیار حسن زاده کیانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ایذه گفتند:

در راستای تکمیل  پروژهای زیرساختی دربیمارستان شهدای ایذه با همت مهندسین و تکنسین ها وکارشناسان بهداشت محیط وبا نظارت سازمان محیط  زیست شهرستان سیستم تصفیه خانه فاظلاب بیمارستان شهدا ،تجهیز و راه اندازی گردید ، سیستم تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان شهدای ایذه ،همواره یکی از معضلات زیست محیطی بود و جز دغدغه های اصلی ما بود ، چون سلامت مردم همیشه در اولویت ودستور کارسیستم بهداشت ودرمان  بوده وهست .

وی گفت :خوشبختانه  با درایت و حمایت  مدیریت دانشگاه جندی شاپور و کارشناسان مربوطه توانستیم  با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان راه اندازی کنیم  که سیستم جدید توسط پرسنل بهداشت محیط بیمارستان ومرکز بهداشت طراحی گردید وسیستم قدیمی که نوع منسوخ شده ای بود وهوادهی سطحی داشت  وهمیشه مورد اعتراض بود تبدیل به سیستم هوادهی گسترده شد و با هماهنگی بعمل آمده با مدیریت پشتیبانی دانشگاه جهت بهره برداری ونگهداری این سیستم به بخش خصوصی واگذار گردید .

مدیر شبکه بهداشت ودرمان ایذه در پایان این گفتگو گفت:  با راه اندازی این سیستم زمینه اشتغال دو نفر فراهم گردید واقدام مهمی در راستای طرح سلامت انجام شد، جا دارد از زحمات ریاست و مدیر داخلی  بیمارستان ،ناظر عمرانی تاسیسات ، خدمات، بهداشت محیط وکلیه کسانی که در راه اندازی این سیستم نهایت همکاری را داشتند تشکر و قدردانی کنم .