دوشنبه, 2 مرداد 1396
عنوان : سومین جلسه شورای سلامت و امنیت موادغذایی شهرستان ایذه برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان ایذه :

سومین جلسه شورای سلامت و امنیت موادغذایی شهرستان ایذه در روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۴/۱۴ با حضور مهندس بیرانوند فرماندار ایذه ودیگر اعضای شورای سلامت در فرمانداری ایذه برگزار شد، دستور کاراین نشست، هفته ملی  بدون دخانیات بود .

در این جلسه ابتدا فرماندارشهرستان در خصوص مضرات  دخانیات و روند رو به رشد مصرف قلیان به ویژه در بین خانواده ها و بانوان و نیاز به فرهنگ سازی در مورد عدم مصرف مواد دخانی مطالبی ارائه نمودند .

دکترمازیار حسن زاده کیانی  مدیر شبکه بهداشت ودرمان ایذه  در ادامه این جلسه گفت: همه تلاش ما  این است که با جذب  روانپزشک اقدام به  راه اندازی مجدد کلینیک ترک دخانیات شهرستان بکنیم، موضوع دیگری که بسیار تهدید آمیز و خطرناک است اینکه کشیدن قلیان به صورت خانوادگی در برخی از خانواده رواج پیداکرده است که باید از طریق ارباب جراید و روزنامه ها و صداوسیما این موضوع مهم نخست به آگاهی مردم رسانده شود ودوم‌ توسط کارشناسان مجرب نقد وبررسی شود.

در پایان این جلسه مهندس مردانی ریاست مرکز بهداشت شهرستان  به اقدامات مرکز بهداشت در هفته ملی بدون دخانیات اشاره نمودند.و تاکید کردند مبارزه با موادمخدر به یک عزم   همگانی در شهرستان نیاز دارد.