عنوان : رانندگان تاكسی شهر ایذه ، آموزشهای لازم در خصوص سوانح و حوادث ، CPR و خطر سنجی سكته های قلبی ، مغزی و سرطان را دریافت نمودند
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان ایذه :یکی از برنامه های آموزشی تغییرسبک زندگی  ، آموزش پیشگیری از سوانح و حوادث ، CPR و ارزیابی خطر سنجی بیماریهای غیرواگیر برای سفیران سلامت، رانندگان تاکسیرانی شهرداری بود که توسط کارشناسان مرکز خدمات جامع سلامت شماره دو و کارشناس بهداشت خانواده مرکز بهداشت در اداره شهرداری شهرستان ایذه برگزار گردید

رانندگان سطح شهر آموزشهای لازم در خصوص سوانح و حوادث ، CPR و خطر سنجی سکته های قلبی ، مغزی و سرطان  را دریافت نمودند .

با هدف اطلاع رسانی افراد جامعه جهت پیشگیری از سوانح و حوادث و بیماریهای غیرواگیر و ارزیابی خطر ده ساله بیماریهای قلبی و عروقی و سکته های قلبی ، مغزی و سرطان، رانندگان سطح شهر که به نوعی به عنوان سفیران و انتقال دهندگان مطالب بر افراد جامعه و خانواده های تحت پوشش و خانواده های خود می باشند مطالب مورد نیاز را آموزش دیدند .

سلامتی بزرگترین نعمتی است که خداوند عطا نموده و آینده توسعه جامعه در گرو سلامتی مردم است و  تامین سلامتی مردم نیز در سایه همکاری و مساعدت مردم با پرسنل بهداشتی می باشد .

در حال حاضر در جامعه کنونی به سبب افزایش رفاه و امکانات و کم تحرکی ،  مصرف غذاهای پر چرب و پرنمک و شیرین و... خطر ابتلا به بیماریهای غیر واگیر و قلبی و عروقی و سکته های مغزی افزاش یافته و در این راستا می بایستی با همکاری و مساعدت  ، نسبت به آگاهسازی مردم از خطرات این بیماریها اقدام نماییم .

در ادامه جلسه کارشناس مبارزه با بیماریهای مرکز دو به گرفتن تست قند خون و شناسایی افراد پرخطر پرداختند و مطالب آموزشی در خصوص راهنمایی مردم جهت مراجعه افراد بالای 30 سال به مراکز و پایگاه سلامت و ارزیابی و خطر سنجی بیماریهای قلبی و عروقی – سکته های قلبی و مغزی –سرطان و دریافت کارت سلامت آموزش داده شد .