شنبه, 27 آبان 1396
عنوان : همایش پیاده روی بازنشستگان و سالمندان شهرستان ایذه برگزار شد
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ایذه :روز سه شنبه 24 اسفند ما1395 ،همایش پیاده روی بازنشستگان و سالمندان شهرستان ایذه از میدان دانشجو به سمت محل تاریخی تفریحی اشکفت سلمان انجام گردید .

دکتر مازیار حسن زاده کیانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان ایذه در خصوص برگزاری این همایش گفت با توجه به اهمیت سلامت سالمندان ، تحرک بدنی یکی از فعتایت های مهمی است که نقش حیاتی برای سلامتی انها دارد و برای اینکه روش وسبک زندگی سالم در تمام دوران زندگی در بین مردم  نهادینه شود این برنامه با همکاری و مشارکت اداره بهزیستی ،اداره ورزش وجوانان  و واحدههای ستادی مرکز بهداشت ، آموزش سلامت  ، واحد سلامت روانی اجتماعی ، واحد تغذیه و بهداشت خانواده برگزار شد. در محل تجمع سالمندان در انتهای پیاده روی برنامه آموزشی تغذیه صحیح و پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و عوامل خطرغیرواگیرو سلامت روان  توسط کارشناسان آموزش داده شد وهمچنین اندازه گیری تست قند خون.فشارخون،اندازه گیری قد و وزن و bmi  انجام گرفت.وجهت اطلا رسانی تعدادی تراکت و پمفلت های آموزشی مختص سالمندان توزیع شد ودر پایان به تعدادی از شرکت کندگان جوایزی از جمله سفر زیارتی مشهد مقدس اختصاص یافت .