پنج‌شنبه, 4 خرداد 1396
عنوان : حسن زاده كیانی :با هم فكری و همدلی می توانیم كارهای بزرگی انجام دهیم
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۴

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان ،دکتر مازیار حسن زاده کیانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان ایذه گفتند :روزیکشنبه 22اسفندماه1395در جلسه ای که در دفتر دکترحسینی معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، بهرامی شهردارایذه ،زندی معاون اداری مالی شهرداری ایذه،دکتر حسن زاده کیانی مدیرشبکه بهداشت و درمان ایذه و مهندس مردانی معاون بهداشتی شبکه ایذه تشکیل گردید تمام مسائل ومشکلات پروژههای عمرانی بیمارستان شهدای ایذه پس از کش و قوسهای چند ماهه که منجر به پملپ و تعطیل شدن کارهای عمرانی شده بود برطرف  گردید .

وی گفت با هم فکری وهمدلی مشترک تمام مسولان شهر می توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم ودر همین خصوص لازم است از مسولان منطقه و به ویژه حاج اقا موسوی امام جمعه شهرستان ،مهندس خادمی نماینده مردم شهرستانهای ایذه وباغملک درمجلس شورای اسلامی ،دکتر اسماعیل ایدنی ریاست دانشگاه جندی شاپور اهواز وبیرانوند فرماندار شهرستان ایذه وسایر کسانی که نقش مهمی در راستای بر طرف کردن مشکلات این 5پروژه ایفا کردنند تقدیر می نمایم .

مدیرشبکه بهداشت ودرمان ایذه با اشاره به این تاخیری که در اجرای پروژها بوجود آمد، هزینه اضافی را بر دوش دولت

تحمیل می کند، بر ضرورت تسریع در انجام این 5پروژه عمرانی بیمارستان شهدا  تاکید نمود